onsdag, mars 08, 2006

för i helvete...

Jävla idioter...

alltså, i en klass full med datanördar så förväntar man inte att se helt inkompetenta idioter spatsera omkring... men jo!

N, låtom oss kalla honom så. Har tydligen gått utbildningen förut, precis som R som är jävligt schysst och vettig. Fastän detta faktum kvarstår så är han väldigt dryg och fattar inte mycket. Han blir dessutom tokarg (mest på R) så fort något stör honom minsta lilla, även om ingen annan överhuvudtaget blir störd.

Idag fick han något slags anfall, stod och skrek på R i en 5-10 minuter, väldigt obehagligt. Satt på lunchen och pratade om det, och någon annan klasskompis nämnde att han flyttade rätt så tidigt ifrån hans bänkrad för att han inte stod ut. En S, trevlig, äldst och då menar jag äldst, tycker också han är dryg, det har inte nämnts men det syns, och han har nästan ännu svårare att hänga med på lektionerna. Men han tar det på ett bra sätt...

Denna N rasar så fort vi pratar om någonting överhuvudtaget, även om det är väsentliga saker som rör kursen. Jag...orkar...snart...inte med mer av denna person. Och, om han nu gått utbildningen tidigare, varför ställer han så idiotiska frågor??

Det finns inte många som är mer irriterade.... ett tag trodde jag att den snusande typen, som blir skitarg när man jävlas med hans dator... (dödshot? han får väl fan lära sig att inte lämna en root-terminal med fullständiga rättigheter öppen när han går på lunch!) var det, men han är rätt så schysst annars och har aldrig kommit ens i närheten av denna idioti.

3 Comments:

Blogger Cindy aka Epicentre said...

*buffa på*

Kan man övertyga dig att börja pinga Nyligen.se kanske? Tokbra sätt för mig att se när mina favvisar bloggat!

13 mars, 2006 00:51  
Anonymous Michi said...

Han lämnar en öppen dator. Med rotterminal. Och GÅR PÅ LUNCH.

Varför lämnade ni hans dator i såpass skick att han kunde känna igen det igen? Det finns ideer i Jargon File för vad man gör i det läget FFS!

Och ja, man får STENHÅRT skylla sig själv i det läget. Dödshot är bara otrevliga; spelar ingen roll hur upprörd du är, du drar inte till med sånt.

(och grattis till din LiA ;)

13 mars, 2006 19:56  
Anonymous Anonym said...

Läser dina klasskompisar bloggen?
undrar Britta

14 mars, 2006 16:15  

Skicka en kommentar

<< Home